dissabte, 17 de maig del 2008

L'ÚLTIMA D'ELS HERRERITA

I ara, us passo l'última carta d'Els Herrerita (que, per cert, actuen avui a les 18:15h la Plaça del Teatre sense mi...):

"Després de la pausa que vam fer dijous, tornem amb l´anecdotari dels Herrerita amb l´Elefant. Ahir va ser la darrera passejada que vàrem fer amb el Potempkin. Ell, però, seguirà passejant fins diumenge amb els Mortimers. La cosa va anar pels pèls, però per sort vam poder fer l´itinerant. Ens va quedar gravada una imatge: una mare anava amb el seu ganxet de la mà. Ella deuria anar amb pressa i el petit havia de correr per seguir-li el pas. Va veure l´elefant i li deia a la seva mare que es girés, però ella no li donava crèdit per més que ell insistís. I no es va girar. I no el va veure. Ohhhhh!! Segurament, quan va arribar a casa el nen li va explicar al seu pare, que potser tampoc no el va creure, i potser dilluns ho explicarà a l´escola i els companys tampoc no el creuran. Però ell i nosaltres sabem que és cert. Potser només aquells qui creuen que no hi ha impossibles i que la màgia pot aparèixer qualsevol dia a qualsevol xamfrà , són capaços aquests dies de veure un elefant passejant pels carrers de la ciutat."

Mmm...bah! no està mal, no, aquesta última carta. Al final, els xicots aquests n'han après, d'escriure (d'ensinistrar-me, no en sabran mai. Sóc...indomable. Arggghhh!Arghhhh!!). Crec que...snif...els trobaré a faltar. Molts petons, Herreritas!! Muak, muak, poing!

I ara...una gran ovació per als meus nous ensinistradors...els...Mortimeeeers!!! Je, je...no saben què els espera!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segurament aquest no és el lloc més adequat per al que escriuré, però com que no en tinc cap altre... ja em perdonareu. Com és que a hores d'ara, dissabte passades les 12 del migdia, no hi ha penjada cap nota oficial sobre els espectacles supesos d'avui? I més encara, com és que, vista la situació no s'han traslladat alguns espectacles a espais coberts, com per exemple, la sala de l'IES Baix Camp, o el teatre de l'Orfeu o fins i tot la sala d'actes del Centre de Lectura,etc ( em diuen que el Teatre Bravíum està en obres). Vinga, gent de l'organització, encara som a temps de salvar mitja fira!!!

Elefant del Trapezi ha dit...

Anònim,

gràcies per la teva aportació.
Com ja s'explica a altres posts, la voluntat de l'organització i de les companyies és de fer el màxim d'espectacles possibles. Per això, estem treballant per tal d'intentar que la pluja afecti el mínim possible a TRAPEZI.
No se suspendrà cap espectacle (amb algunes excepcions marcades per condicionants tècnics) fins passats 30' de l'hora d'inici prevista al programa.

Des del blog us mantindrem informats,
Salutacions