dimarts, 13 de maig del 2008

LA RÈPLICA D'ELS HERRERITA

Els Herrerita (aquests paios que m'ensinistren), ahir em van enviar això:

"Hola, sóc en Marcel dels Herrerita, un dels ensinistradors de l´elefant (l´altre és en David). Volíem dir a tots els ganxets i ganxetes que feia dies que estàvem nerviosos pensant en el moment de retrobar-nos amb l´enyorat Elefant Trapezi. I per fi avui ha estat el dia! Hauríeu d´haver vist l´escena. Quins bots d´alegria , salts i tombarelles que és capaç de realitzar amb total gràcia i agilitat una béstia que pesa més de mil quilos de circ!!
Aquest matí ens hem passejat per places i carrers de la ciutat, enfilats als seu llom, i hem gaudit de les floretes i moixaines que molts de vosaltres li heu dedicat, des dels més petits als més grans. Quin fart de fer sonar la seva trompa-sirena en senyal d´excitació! Hem passejat pel Barri Gaudí, per l´escola Mowgli, per la Joan Rebull i la General Prim.
Hem tret la trompa pel Pere Mata, l´Escola d´Idiomes i l´Escola de Disseny. I a la tarda (abans del xàfec) hem anat a saludar als pares i els nens de La Salle i el Sant Josep. L´Elefant s´ha portat molt bé i no s´ha menjat el berenar de cap nen.
Dues coses per acabar: una referent al seu nom (Hem llegit que un li diu Trap , l´altre Trapezi ...) Hem de dir que li agraden tots els noms que li dieu per que ho feu amb carinyo però ell es diu de nom Elefant i de cognom Trapezi. En confiança us direm que nosaltres a vegades li diem com es deia el seu pare que com sabeu era rus : Potempkin (i li agrada molt!)
L´altre cosa és que ens suggeriu per on voleu que passem a passejar.Fins divendres, si ell es deixa, ens podem acostar ben a prop vostre.


Demà us explicarem més coses. A reveure!"

Ara, a les 11h, torno a veure Els Herrerita. Tornarem a sortir per tota la ciutat. Si voleu res, ja ho sabeu!